keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 6 Mac 2010

Rambut ku ..

 pagi ni aku nak citer pasal rambut .... rambut jijah memang nipis dan halus ...kata taukey saloon macam rambut baby ... kalo jijah datang ... memang dia je yg akan usik kepala jijah ni ..dah tu dia suka memain ngan rambut jijah  ...kalo dulu memang panjang (ecehh .. kekonon minat ella) ... tapi style yg jijah suka .. Layer je .. tak payah nak berangan buat perm ke ape .. rambut ni degil ... kang sekejap je dah ilang ... hehehe rugii... rugii ... dedolu masa kat asrama ... selalu gak bebudak ni buatkan tocang kecik kecik tu ... time kiitorang lepak lepak lam bilik atau nengok citer kat PC ... hehee i like ... tapi letiss bila bukak balik laa ... rambut kembang macam megi daaa ....

masalah bermula... since syarikat shampoo ni wat memacam experiment ... 2 dalam 1 ... 5 dalam satu ... arghhh ... rambut ku jadi tak tentu hala ... dulu jijah pakai pantene je ... tapi bila orang dah kata tak boleh pakai satu jenis je .. tukau tukau laa .. leh kata semua try ahh ... satu peringkat tu ... memang dah serius ... naik takot nengok sikat .. dah macam orang lepas KIMO ... gugur banyak beb ... serius ... jijah beli serum n shampoo khas .. RM100 ++ from catalog... then pi saloon ... beli lagi yg berubat nye .... treatment set aje dah 45 ... hahah lom ape bagai agi ... sekali masuk saloon je dah 100++ .. herkk ... nyampahhh ..

ni pun satu haru biru ... bila pakai shampoo kelumumur ... rambut jijah gugur ... bila pakai tuk kuat rambut ... dia jadik kelumumur balik ... adoii .. now dah pakai yg special punya shampoo .. udah naik jerawat atas kepala la pulakk dahhh ... mana tak haru biru jijah ni ... sabo je aku ...

now .. rasa nak skin head jer ... atau pendek terus macam rambut lelaki tu .... hahhaha .. senang ati ... nak letak ubat pun senang ... next time kuar ngan vicky .. nak ajak dia gi buat treatment aa .. kira ala ala spa rambut gitu ... hahaha ... tukar style lak ....

nak buat tradisionalnyer treatment ... tak buat buat gak .. orang kata letak santan ... santan kotak leh ker ??? hahahah ... bila masa aku nak carik santan segar kat sini ... ingat nak cilok daun bunga raya kat memana aaa .. pakai sedap gak tu ... tak pun daun inai ke ... hmmm ... cantikk... cantik ...

ada kisah kelakar masa memuda dedolu .... nanti jijah citer masa part 2 .. now nak turun bawah .. layan anak anak buah ku .... yezzaaaaaaaaaaa..............



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky