keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 15 Mac 2010

risau & gelabah

huuu jap agi kuar laa soalan online kat i class ... aku tak prepare ape .. dengan sleepy n so on berikutan kes semalam ... huh .... sungguh sadisss .... musnah harapan aku nak study maut n buat nota kecik .. kira preparation ahh .. lantak laa ape nak jadi ... harung jerr ... janji aku dah usaha terbaik ....

kalau diikutkan semalam ... menyesal lak aku tak dengar kata hati suh balik je masa aku tunggu orang berjam jam tuu .... mana hilangnya aku dulu yang agresif ekk?? ... yang perenggus ... yg tegas ... yg segala galanya extreme ... part of it ... totally lost ... i guess sometimes kena gunapakai gak cara cenggitu ... hemph .. kalau laa kejadian semalam tu berlaku 15 thn yg lepas .. sudah pasti aku dah blaaaaahhh balik umah ... peduli je janji melayu yg tak berapa nak boleh pakai tu ... hampesssss lu amie ...

arini dia siap perli aku lak .. ape dia ingat aku memain gak nye ... hmmm .. sekurangnye aku bukan orang yg mengenakan orang ok .... no matter what ...

kalau dah kena tipu ngan orang ... lepas dah tau kebenarannya .. adakah kita leh terima keadaan itu ??? adakah sesenang itu nak maafkan ??? kalo korang cemana ???  

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

einaz ;D berkata...

nice blog.;)

einaz ;D berkata...

nice blog.;)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky