keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 Mac 2010

Satay ...

Hahaha .. kekadang aku ni melebihi macam orang ngandung ngidam lak ... hehe since last week aku teringin sangat nak makan satay ... soo .. kelmarin dulu masa aku jumpe abg ... 

bila dia tanya ape aku nak ... hahaha .. aku nak satay la .. kebetulan lak kat tengah bandaraya KL ni ada lak gerai kat situ ... soo dia belikan laa tuk aku yg ngengada ni ... hehehe..hmmm ... sedap gak ....

cian dia ... takleh nak makan ... mulut naik ulser @ mata ikan ... udah nye aku juga ngabihkan nasik goreng kampung dia yg best tu ... ahaks ..mana taknye ... baru je makan satu mulut .. berair mata ... sakit kena ulser ... alala .. cianye diaaa ..... 

mmmm .... makin tembun laa aku kalo cenggini gaya dia manjakan aku ... wawawaa .. lama gak aku tak jumpe dia ... sedar tak sedar dah 3 bulan ... fuuhh ... kira ok la tu kan .. memasing bz ... 

kalo bercinto cenggini gaya ..berbulan bulan baru dapat dating sekali .. mak aii ... rindu dendam sokmo jawabnye.... 
heheh cemana gaya lak kalo dah kawen kena cenggitu ??? .... lak cemana gaya ekk ...

 .....................................................
bertahun tahun lagi ku tunggu ... 
inikan berbulan bulan .... 
mmm ... 
menantikan suatu yang tak pasti .... 
gilakah aku ???
semoga dia akan selalu bersama ku  ... 
hingga ke akhir hayat ini ...
amiinn ....

........... miss u always Mr. LobaLoba.....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

Satay? Wah...selamat menjamu selera ea..
kat kajang,satay hj samuri sedap!wah sudah terliur saya dibuatnya..hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky