keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 Mac 2010

Sell-Kom Broad-Band Ku

ooo yeah ... ape kabar allz ... now baru jijah dapat bersiaran .. Sekarang ni jijah berada di Kompleks Tabung Haji Kota Kinabalu Sabah... sooo kiranya seminggu la jijah akan bertapa kat sini .... menjadi urusetia yang tak berapa nak setia untuk kursus ni .. eheheh
last 2 weeks jijah kat sini ... ada lak dia nye line wiiFi.. walau slow kebabai ... tapi skang ni .. langsung tadak ... soo setelah di kaji secara mendalam ... jijah pun fikir .. baik juga ada broadband ni ... bukan aper ... selalu sangat kena keje luar .. sooo kalau ada ni senang sket .... hahah satu agi .. kat opis pun leh cucuk gak aper ... kira ok la kan ...
Tadi jijah contack alim ... last week jumpe dia tak sampai 5 minit ... soo kali ni .. jijah mintak tlg dia bawakkan jijah tuk beli broadband ni ... nasib le dia tak bz ... soo tadi pegi kat Kompleks Karamunsing ... memula singgah kat "Dee-Gee" ... huish ... 300++ lak .. mahai bebenoo ... tak mampu ler ... soo seblah dia bebetul .. "Sel-Komm" ...

memula adik Baby ni sapa kitorang .. dah dia bagi phamplet ... alih alih dia pandang blakang cari customer lain lak .. siap kasik kasik phamplet ... si alim baru nak tanya .... hahha ape lagi ... dedepan tu la dia kena sound Alim : .... woih .. ko nak layan sape ni ?? udah ko kasik kertas .. ko layan orang lain pulak ...

aku : tukang gelak aje laa .. (nasib ko la Baby) ...
udahnye kawan pada si Baby ni datang ( dia kata tu adik dia) ....udah dua dua lak nak bercakap layan si alim nih ... adui yaiii ....

aku pun cakap : .. sabar .. sabar ... jangan berebut ....
si alim lak cakap ..:  ni mana satu nak layan aku ni ???  ...
.soo kakak dia laa dok layan kitorang n baby tu tukang kasik phamplet ..... hahah siap depa ingat aku bini si alim lak ... hahahha . aku slamber je cakap ... hahaha ... takpe .. ngorat je diaa ... si alim lak yg menyengih ... suka la tu ... bab bab ngorat ni ekk ...

sooo dia kata dalam 15 mint je dah boleh sambung line .. kira cepat tu ... soo lepas beli ... kami pegi makan nasik ayam singapore .. sbb nye .. si alim kata dia lom makan ... alololo . ciannye ... tapi takpe laa ... aku banjer ... heheheh ...kira ok laa .. 6 ringgit satu pinggan ... leh tahan gak rasa ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky