keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 20 Mac 2010

Shopping & Plastic

balik dari Shah Alam tadi dah jam 6 lebih .. sooo masa driving ..otak dok menggelamun nak beli ape laa untuk makan malam ... .. soo saja singgah tess-Co .. capai 2-3 barang n terus ke kaunter bayar ... alih alih je budak yg jaga kaunter tu tanya ...

Cashier : AKAK ADA BAWA PLASTIK??
Aku : TAKDE ...
Cashier : KAK ... HARI SABTU TAKDE PLASTIK YER ...
Aku : OK .. NO PROBLEM ... (dalam hati kata : nasib baik lee aku ambik 2-3 je barang )

on the way out ... terasa lak macam aku ni bawak kuar barang dengan sewenang-wenangnya ... hehehe .. soo .. i guess mulai hari ni .. kena simpan bag shopping satu lam kete .. in case nak g beli barang kat memana ... ON SATURDAY....

~ It'S OnLy Me ~

3 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

kat carrefour sebelah umah saya memang xde plastik bag.. setiap hari.. so memang kene standby beg untuk g situ..

YucIkA berkata...

lama xsinggah blog jijah..hehehe...

skrg mmg mcm tu ke?? ke kt tmpt tu jer??

Jijahh @ f.k berkata...

Yucika >> kat selangor memang setiap hari sabtu buat cenggini ...

Amieynna >> carrefour ... macam konsep Makro kan? memang takde plastik .. ok gak tu ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky