keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Mac 2010

suara mu... aku rindu ...

adehhh ... tadi jijah sembang ngan seseorang di talian ...aduh makkk .. sora dia ... menggetarkan jiwa beb ...
korang penah ke ada kawan kawan yang suara dia boleh buat korang jatuh cinta berkali kali .. hahahha ...
kenal dia ni dah bertahun tahun gak la .. cuma sekarang ... dia kerap call .. kerap sms .. (time dia free) .. heee .. aku memang suka sangat dengar sora dia .. tapi aku tak penah puji pun .. kang dia perasan abis .. tak mandi lak sampai seminggu ... payah ... dia ni dulu penyanyi kat kelab ... now dah bisnes sendiri laa .. aku suka cakap ngan dia sbb dia ni kelakar abes .. tau aje nak menggoda aku ... ahaks ... (kan aku dah kata .. kawan lelaki aku semua lomantik abiss).. aku dapat rasakan .. aweks dia pasti bahagia ... hari hari pakwe call leh dengar sora .. muka pun leh tahan gak la .. iras iras awie sikit ... hahah specis muka cukup tepung ahh ...

dulu masa belajar di AS .. aku ada kawan yang suara dia sedap gak ... kenal dalam fon je .. sepupu kawan aku ..dia di perlis ... masa tu memang aku guna nama tieza (belakang nama aku) soo dia suka cakap .. abg nyanyi ye jijah .. hahah ...

aku suka cakap ngan dia .. sbb sblm aku letak fon .. ari ari dia akan nyanyi n main guitar tuk aku ... paling best dia nyanyi ... lagu >> NINA .. Slam ... uishh ... kalo laa public fon tu seblah katil aku je .. aku gerenti tido tangkap leles nye lahh .. senyummm jerr ...  tiap tiap hari aku balik ke rumah dari medan selera tu .. ibaratnye jalan macam tak jejak tanah .. happy sesangat ...

oo yeah ..mamat ni takde la pulak dia nyanyi tuk aku lagi ... nanti aku nak request lah ... dia ada ajak jumpe ... dah 3-4 kali ... tapi timing tak ok .. n aku pun takot nak jumpe dia .. motif??? ...
gheeee .. aku kan pemalu beb ... biar dia cari aku ... jgn aku cari dia ... hahaha ... ok tak ?? tak lari gunung di kejar .. tapi kalo dia kejar aku ... aku lari laa ... ... hehehe ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

annie berkata...

Laaaa....ingatkan rindu kat Awie, ke mmg Awie????

RMY-Abelitokjoro berkata...

salam kenal n salam ziarah.. suara jijah macam mana ek.. merdu bagai suara buluh perindu.. kot ( berlagu siulan buluh perindu...)

Jijahh @ f.k berkata...

annie >>> jijah tak suka sangat kat awie femes tu ....iras awie ni ..jijah suka suara dia jer .. hehehe dia dah ada aweks la annie .. huhuuu

Jijahh @ f.k berkata...

Abe' Li >> suara jijah kalo nyanyi .. oghe sakit telinga pah tu hujan selebat lebat alam turun ... heheheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky