keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 5 Mac 2010

Tanggo Buddy ...


Ooo yeah ..today genap satu bulan satu hari suppose tanggo together (hiss kejap giler .. memang pecah rekod ahhh..3 weeks je yg bebetol nyer.... memang betol dia tak serius .. buang masa n feelin aku jer)  ...
Today  i will remove this taggo buddy ... since he have another couple to tanggo.. sempena hari Jumaat ..penghulu segala hari ... semoga di gantikan dengan 1001 rahmat yang lebih baik dan 1001 lebih baik dari sebelumnya ...aaamiiinnn  ... 
...................................................................
HATI vs AKAL (pertarungan dalam diri)

hahaha ... ape nak kesah (cakap jerr tu ... tapi aku kesahh)...
tukar rentak lain lak (ingat macam tukar CD lam kete ker??)
Tak sedih? ... (ape ko ingat aku ati batu? takde perasaan)
abis tu?? ... (abis tu ape lagi? .. kalo dah dia happy ... aku kena 1001 kali lebih happy ... huha huhaa tak adil pada diri membiarkan duduk lam kegelapan sensorang diri...not my type ok)
tak bengang?? (takde maknanya ... ada sebab musabab tu beb .. tak nampak lagi tuuu...)
lepas ni??? (buat kerja laaa .. ape lagi??? )
mmmm..... (jgn berani soal lagikk  ... aku keperuk gak tengkorak ko jijah)

huha-huhaa ... best gak duk lam ni ... tenang otak aku ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.err ape ni kak tanggo2?
.mcm paham tp x paham ;D

Insan Biasa berkata...

paham ... paham ....

x faham kot huhuhu .

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha skandle antarabangsa ... hanya jijah yang tau .. huhuuu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky