keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 8 Mac 2010

this morning ...

 Morning all...ape kabar harini? ... aku bersiaran dari office sebelum aku pegi ke Sabah petang ni ... pepagi ni aku di selamatkan oleh seorang gadis hitam manis yang kecik comel ... biasa laa .. kalau dah lif sampai ... yg mana masuk dulu .. mesti tekan punat tu kasik tutup pintu cecepat ... mmm ..tapi agaknye dia nampak aku bawak banyak barang ... satu bag lappy ... satu bag sandang belakang (backpack) ... hmmm baik nye dia tunggu aku walau masa tu jarak aku masih jauh .. Thanks gurl ....apreciate it ...

 cute kan beg ni ... hehe

reason why i'm in the office ... tah la ... banyak lagi nak settle sblm pergi ni ... ape pun aku rasa lapar gila ni ... nak kena g makan dulu ... menangis rasa usus aku ... tapi jiran lom sampai lagi ... hmmm ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

sisdee berkata...

selamat hari isnin..hehehehhe

cian g le makan .. kang sakit lak usus :)

BlogAbangAji berkata...

apa2 hal kena makan dulu, pastu baru semangat wat keja

BlogAbangAji berkata...

apa2 hal kena makan dulu, pastu baru semangat keja.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky