keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Mac 2010

Today ..

Panasnye cuaca hari ni .. .berpeluh peluh masa di site tadi ... walau dah pasang aircond n kipas .. still rasa panas lagi ... soo now nak kena buat paperwork sikit pasal tu ...
lom ape ape lagi .. bising je yang sorang tu .. banyak keje nak kena buat ape bagai huh ... cakap macam la aku tak buat kerja ... boring le kekadang bila dia dok buat macam tu .. sbb nye dia sendiri tak gerak ..sok suruh orang je gerak lebih ...
dia tak tau prinsip kereta api kot .. kalo kepala gerak laju .. anak anak kat belakang semua kena laju gak la macam kepala ketapi tu ... mana boleh belakang je gerak ... tak gitu ke ? heheh pelik
baru masuk keje arini .. dah bising bagai .. BORING ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

haaa,,,setuju ngan kak jie bile say, bile kepala laju baru anak² laju..hehe. zie pun super bengang ngan manusia cam gitu. bising jek kan


:D

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky