keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 13 Mac 2010

ya ampunnn ....

 Jijah baru balik dari kelas ni ... sepanjang hari berada di Puncak Perdana ... pepagi lagi dah konvoi 6 buah kereta ke sana ... kes ada kelas komputer ....

nak di jadikan cerita ... masa balik tadi .. dah laa sesat tah kemana hala ... dah masuk area kelang ... jem gila khinzir ... sib baik ada peta bergerak lam HP .. takde laa aku gabra sangat ....

sooo masa sampai di banting tadi ... alahaii ... ketaq lutut cekk jadinya  ...  nak nangis ada ... geram ada ... yg lebih lebih ada ... jantung aku ni dah macam orang berlari  acara ( 400 X 4 ) acara balapan laa .. senang cakap .... menggelabah beb .... jantung rasa nak pecah pun ada ...

dah dekat je ngan umah ..tapi still di jalan besar laaa .. (kat simpang ).... alih alih dari jauh jijah nampak monyet ni macam nak melintas .. dalam hati dah doa ... "jangan laaa ko melintas masa aku lalu monyet" ... adui yaiiii... elok je dia parking duk tepi memula tuu ... abis .. bila kete aku dah dekat jer .. dan dan tu la dia lari  n lintas ... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

macam ayam daa monyet tu lintas .. tak nengok kiri kanan dah .... wawawaaaa ... kalo aku break .. sah sah kodok kena kisss .... kete panjang lagi kat belakang .. merc lak tuu ... trailer lagik ... uuuuhhhh ......memang tak boley nak elak dah beb ...

monyet ni saja nak membunuh diri ke?? atau dia rasa dia boleh lari sepantas cheetah??? ... huuuu sadis beb ... aku lak yg jadi pembunuh tak bersalah . ya ammpuuunnn ... mak tak bersalah ......

dah la pepagi buta tadi nampak orang eksiden moto ... abis lutut koyak ...darah banyak ... masa tu baru jam 7.40 pagi .. aduiii .... gabra gilerr ... minta di jauhkan laa dari segala perkara buruk ... aminn ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky