keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 23 Mac 2010

Yuhuu ... Sabah ...

Yuhuu ... Sabah ... here i come again ... mmm since aku meninggalkan bumi Sabah last 2 weeks ... hati aku memang laa rasa macam kekurangan sesuatu..rasa tak puas lagi g sana  .. rasa macam akan datang balik .... ahaks ... soo ... Tomorrow aku akan berangkat ke Sabah ... yey ... (menari badaks dance japs) wahhh ... bukan makan angin tauu .. KEJE beb KEJE ....aku akan berada di sana sampai 30 Hb ni ... uhhh rindu laa nak Go-Blog ..heheh ..

ape pun .. aku berterima kasih sangat kat Lecturer aku ... this Sunday suppose my 5th class ... LAST CLASS beb ... ada 2 kuizz ... soo aku dah call lecturer aku tadi ... n dua dua kasik aku ambik office hour ...Alhamdulillah  .. soo on 31 aku akan ambik peksa sensorang kat Puncak Perdana ... bagus la depa ni .. aku puji sesangat lecturer semester ni .. sangat memahami ... syukur sangat sangat ....

tapi yg tak bestnye .. cemana aku nak ulangkaji ni .... kusus kat pengajar ni siang ke malam .. mau jam 11 baru abis ... larat ke aku nak sengkang mata sampai ke pagi ... hmmm ... let c how ... antara kerja dan study ... dua dua penting ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hans berkata...

xpernah pergi sabah

ct fad berkata...

best ler ..dapat g sabah..syok kalau dpt panjat gunung kinabalu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky