keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 1 April 2010

April is here ..

Sekejap je masa berlalu ... dah masuk April dah ... wawawee ... bermakna aku dah hampir 2 thn kat sini ... so far so good .. cuma kekadang je bila masa mendesak n otak mula menggila ... time tu la rasa macam nak tukar je jabatan lain .masa-masa tu jugak.. hehehe ...ape pun ... aku suka kerja kat sini ..
walau bz tahap dewa-dewa sepanjang masa ...
walau kerjanya menggila gila tak tentu masa ...
walau banyak kerja urgent masa masa tu jugak nak bendanya ....
tapi aku tetap suka ... 
hehehe cuma "tu" je yg aku tak suka sangat aaa ...
bila time dia macam pelik sikit ...
manusia ... bermacam rupa .. tak semua yg kita suka je kita kena layan ... kalo takde orang macam tu ... semua baik je laa ... takde laa turun naik je perasaan kan ... hehehe .. layankan aje laaaah ... lagi 15 hari je lagi genap laaa .... huuuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky