keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 9 April 2010

batuk dan sejuk ...

arini kejenye aku mencekik menda alah "kawan_nelayan"  ni je la .. aku pun tak tau ape kaitan nama dia ngan gegula ni ... yg aku tau .. sejuk dia terasa sampai ke dalam paru paru aku ni ....
batuk ni makin serius ... perit dah tekak aku ... tadi singgah gak la kat guardian ...beli menda alah ni ... biasa aku makan masa batuk je la .. better than aku makan berbotol ubat batuk biasa tu ... kalau kronik lagi ... aku makan je madu ngan asam limau ... lagi power..kejap je dah baik ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky