keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 7 April 2010

Batuk

 adehh ... dah mula ada tanda tanda nak batuk ni .. semalam tetiba je rasa panas badan ... mata berair ... hujan semalam .. tros masuk tido .. letih giler rasanya ...rasa macam dah berbulan tak tido dengan cukupnye ...

tak lama lagi final ... hmm ... dah ready ke aku? motivasi kureng .. takde semangat jer rasa ... nak studi pun malas ... ape nak jadi nih ???

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

sisdee berkata...

stress tu rasanya...now ni pun kena byk minum air masak byk2....

jaga diri ek..kang smpai final tak sihat satu hal lak :(

Jijahh @ f.k berkata...

TQ Sis ;)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky