keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 16 April 2010

berbintang bintang ,.

hari ni hari ke 2 berbengkel .. bos bos dan penceramah sorang pun belum sampai .. sooo semua di bawah jajahan beta .. hahaha ... acah mak lebohhh .. buat je laa macam dalam jadual .. pepandai kalo nak idop kann ;) ... hehehe .. ape laa aktiviti aku nak ngenakan dorang petang ni ...

oo yeah .. nak citer pasal otel ni lak ... semua best .. makan best ... minum best ... tido best ... bilik siap leh lari lari laaa .. besooo .. sejuuukkk .... (hisss macam laa tak penah duk otel ..) hahaha gimmick je lebey tu ...

yg tak best nye ... nak ke bilik seminar ... kena naik tangga ... nasib laa satu floor je .. hehehe ... hilang lelemak jijah seposen sekali naik turun tanga ...

then yg tak best nye lagi ... walau berbintang 4 otel ni ... bilik air pakai gayung daaa ... ape daaaaa... tak siioookkk mehhh .... susah nak basuh pungkong ...heheheh ...

hhhh ... harung je lah semua ... sampai minggu depan ....
ape pun .. jijah tak sabar nak tunggu selasa depan .. 20 april ... sbbnye lawatan ke kelas ... dayung sampan .. dayung dayung dayung ... hehehe
cian orang tua tu nak dayungkan aku .. hahahah muatan terlebih sekali ini ... ahaks ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah bestnya nak mendayung.....hehehhe

NAJ HEBAT berkata...

wohoo! naj first ke??
haha

dayung2.. dayung la laju2..
aku nak kawen ngan anak Datuk L..
ade tak kat Msia ni??

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky