keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 April 2010

best nye masa ni ....

  alih alih ternampak lak koleksi gambar masa dok gotong royong buat lemang ni ... seronok sangat rasanya masa tu ... memasing semangat kental .. maklum laa ini la program sulung memasak lemang di IKBN Bachok ... now tak tau la dorang ada buat ke tidak ... lagipun .. semua yang ada dalam gambar tu .. semua dah pindah ke tempat lain .. termasuk la aku ...
centre peace masa dok gotong royong ni ialah sebesen besar tapai pulut ...perghhhhhh ..kalau sejuk sejuk tuu ...lagi heaven babe ... tak sejuk pun abis suku besen kami sental .. udahnye semua kepanasan ... hahaha
best friend aku masa di bachok tu yg baju warna merah tengah pusing lemang ... heheh dia laa tukang lepak kat tempat aku ... hahaha best ..best .. pepetang sebelum balik .. race kete dulu ... hahah need 4 speed ... sama je naik aku ngan dia .. sib baik pc power ... ahaks ... windu nye kat ko D .. lama tak dengar cite .. bini dia ape kesah skang ni ...

yang last sekali ni ... kami tengah lepak tepi longkang ... MOTIF ?? hahaha penat sehh tersadai je tepi tu ... ini gambar last dengan arwah Abby ... masa ni dia memang tengah rasa kebas kebas di jari jemari ... esok lusa tu dia masuk hospital n seminggu lepas tu ... Innalillah .... Allah sayangkan dia lebih dari semua .... mmm ... Alfatihah tuk arwah Abby....

Rindunye kat semua .........














~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

LiNda berkata...

Al-fatihah ....

Pics yang pertama kelakar sikit .

Teropong apa tuuuuu ? hahaha

Jijahh @ f.k berkata...

hahah masa tu dia cakap ... orang jaman dedolu nak teropong anak bulan ..cenggini laa ... dia tu memang lawak sikit ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky