keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 18 April 2010

Big Suprise...


Terharu Jijah semalam ... tah cemana secara tiba tiba ... semua peserta kursus nyanyikan lagu Bday ... hehehe ni la pertama kali ramai betol orang nyanyi serentak kat jijah ... kira paling grand lah ... heheh

pagi ni .. sorang staff datang ... tetiba aje dia bisik kat aku ....

wandy : Cik amie .. saya lupa nak cakap satu benda la ...
aku : saspen (dalam otak .. ape menda lagi aku lupa ekk??)
wandy : saya lupa nak ucapkan .... HAPPY BIRTHDAY ...
aku : saspen ... (sambil tersengih sengih macam kerang)

pada semua yg wish dalam facebook .. jijah ucapkan terima kasih bebanyak .. jijah tak sempat nak reply ... sori N terima kasih sekali lagi ;)

LOVE U ALL ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sI tEDI berkata...

happy belated birthday

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky