keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 24 April 2010

Bling Bling

mmm this is my new bling bling .... hmmm tak tahu apa yang telah merasuk nafsu ... tapi memang tetiba jatuh cinta ngan menda alah ni ... hehehe aprilian ... germ stone nye Diamond .. soo agaknye memang laa merelip relip je nampak dari kedai tu ... hahah hilang terus azam untuk tidak berbelanja ... cansel ...  heheheh ...size nye agak besar .. nengok je laa kat jari jijah tu ... berat gak laa .. kalo berlian betol ni .. mau bape trilion gak nye ekk ??? hahahah ... makcik kayoooooooooooo .... (nada riak) ... tapi rega dia murah je beb ... tak sampai sebelah tangan pun ... 2 jari je ...
bukan nak kata ape aaa .. jijah ni selalu beli menda murah .. tapi nampak mahal ... ada sekali tu jijah jumpe cincin kat kedai aksesori wanita ... harga dia sengget lapan puloh sen jer @ RM1.80 sen jerr .. tapi selalu depa ni cakap macam real ... hahahah ... plastik je tuu ... maybe sbb bling bling atas dia kot ... mmm .. satu agi gelang tangan macam batu JED jer ... hehehe kaca je tu ... harga RM2.50 beli kat chow kit ... ahaks ... dorang selalu cakap ... cantik aaa .. bape puluh ko beli ??? .. hahah jijah gelak je la ...
tah la ekk .. memang dah hobi cenggitu aa .. memang suka sangat aa beli menda pelik pelik ni ... cumanya skang ni dah slow sikit laa .. takde laa rambang mata macam dulu ... (dah insaff)
takpe laaa ... kira present utk diri sendiri aaa ... wahh .. thn ni bling bling aje dah berapa nih ... agaknye tahun ni tahun yang berbintang-bintang merelip kot ?? .. kira suda baguss ... i like ...




~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky