keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 April 2010

BOSAN?

Pernah tak rasa bosan dengan sesuatu? ...  kira kiranya tetiba perasaan rasa macam putus asa ... rasa bosan .. rasa nak stop semua ...
kekadang aku rasa macam tu .. walau tak ada sebab musabab tertentu .. tapi entah lah ... skang ni aku cepat bosan ngan sesuatu .. terutama jika aku tau menda tu tak akan kemana ... aku jadi tak suka kalau menda tu tak menjaminkan atau memberi keputusan yang baik pada aku ...
aku penah cakap kat dia aku cepat bosan .. aku cepat putus asa ... maybe dia pun dapat rasa ... lantak la ape pun ... lagipun takkan kemana ... soo .. buat ape aku nak heran kan ??

~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky