keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 24 April 2010

Bunga untuk ku ....

Yey ... dapat mungee ...hehehe .. bunga ni hadiah daripada Azatie ... alhamdulillah .. dah sembuh dia .. harapnya sentiasa dalam kesihatan yang baik ...
Jijah pun baru je baik dari batuk batuk ... mak aiii ... 3 kali khamis baru baik ni ... kiranya sebelum gi Miri sampai laa semalam ... ape lagi ...masa kat airport ... beli gula-gula ibu dan anak ... satu tin beso ... now tinggal sebiji dua je .. sepanjang bengkel .. keje Jijah .. ngap gegula ibu anak n fisherman friends je la ... mujur laa masa slot yg jijah jalankan tu tak laa teruk sangat batuknya ... n tak teruk sangat sbb pakai copong@mic ... heheheh ...

citer pasal bunga ni ... jijah pernah dapat laa dalam 4-5 kali ... pink ada .. merah ada ... tapi yg paling mahal ... red wine la .. memang merah terang n baldu kelopaknye ... kengkawan pompuan je bagi .. lelaki ada laa sorang .. tu pun bukan bunga betol ... brooch bentuk bunga rose sekuntum kristal swarovski...hahah post dari New Zealand ... ada lagi ... sayang nak pakai .... rasanya tak sampai 20 kali pakai lagi kot ... hehehe ...
mmmm tu je la nak citer ... ape pun .. kalo orang dah kasik .. kita ambik je ... walau bunga tak tahan lama .. tapi feeling dapat bunga (bab tersengih macam kerang) .. akan selalu diingati ... tak gitu ???....
TQ AZATIE ...



~ It'S OnLy Me ~ weeee

1 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam jijah..bkn main besau bunga tuh!!hikhik...apa2 pom makaceh yer...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky