keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 13 April 2010

burpp .. sup tulang


alhamdulillah ... dah kenyang n at last .. lepas seminggu tunggu nak makan sup ni ... akhirnya .. dapat gak ... huuu ... sadist tul .. asal pegi je kedai dia .. sup abes ... kedai lain ada .. tapi tak best sangat ....
maklum le .. jijah ni pesen makan ikut suka dia je .. kalo rasa nak sup je ... sup je laa sampai laa dah puas ... aritu gila makan bihun soto ... hari hari bantai makan bihun soto sampai muak ...
gambo sup tulang pinjam dari pak goo..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

aduh! sup tulang itu menggoda.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky