keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 5 April 2010

Dia jeles ????...

 haaaa ... jeles tu ape maknanya ekk ??? 2nd time dia jeles nihh . nampak jelas n nyata ...
selama ni dia tak penah jeles jeles tahap dewa dewi nihh .. biasa ape aje aku buat dia tak pernah tanya lelebih ... wawawaa .. aritu elok je aku cakap aku nak kuar ngan V ... terus dia tanya ,.... sape tu V ?? ape kami nak buat ... kat mana .??  huiks ..
hehehe esok tu awal lagi dia call n nak jumpe ... aku ingatkan nak jumpe dia malam tu .. sbb biasanya aku n vicky akan spend time sehari suntuk .. kekadang jumpe siang ... malam baru memasing balik ...

huuuu bila aku cakap nak jumpe petang dalam jam 5 .. dia kata lewat sangat... n caka .. dia akan sampai jam 2 .. mak aiiii ... aku nengok wayang ngan V pun sampai jam 2 baru abis ... hehehe sabo je aku ....tapi ye laa .. dah 4 bulan tak jumpe ... memang laaa rasa tak sabar sabar nak jumpe lagi ... dah tu banyak laa cerita dia nanti .... mmm

aku lak ?? jeles ?? isk .. kalo dia citer pasal kengkawan pompuan dia .. ape leh aku buat .. aku dengar je ... lagipun itu hak dia ... dia pun ada life dia sendiri .. aku pun ada kengkawan aku sendiri .. takkan laaa aku nak suh dia kawan ngan lelaki je ... n aku lak takmo kawan ngan lelaki lain ??  his ... tu sudah teruk sangat ...

ape pun aku selesa bila bersama dia ... n malam itu .. buat kali pertama kami pergi nengok wayang ... nengok citer Titan tuuu ... hehehee .. dan dia seperti biasa .. belanja aku makan satay n nasik goreng kampung yg lazat itu ,... huuu ... sodapp sangat .... mekacihh be'.... nanti banjer adit lagi ekk ...

waaa lama lagi laa aku dapat jumpe dia ... soon dia akan leave to kuantan .mau nye 4 -5 bulan dia kat sana.... n dia dah pelawa .. utk aku g sana ... temankan dia memancing ... hehehe siap cakap nanti nak buat BBQ terus lahh ... makan ikan fresh .. mesti sedap ... wahhh .. macam seronok je bunyi tuu ....
g ke tidak ?? nak g ke tak??

tapi sempat agi dia gelakkan aku hal ikan makan umpan pun aku tak sedar ... masa tu dia cakap .. laaa apasal tak tarik ?? nak suh ikan telan umpan sampai ke perut ??? .. huuuuuuu lama tak mengail .. skill dah ilang aaa ... takpe .. nanti kite race sape paling banyak ikan ... heheheheh .. tunguuuuuuuuuu

Kuantan ... Here I Come babeh ..................( soon ... ahaks )


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Best tu ...

Selamat memancing ....

Insan Biasa berkata...

Best tu ...

Selamat memancing ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky