keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 13 April 2010

dil ... dil .. devana ..

sape tau atau penah dengar lagu ni ??? ... Dil Dewana ...
balik lewat petang tadi .. saja layan lagu bollywood ... sooo masa lagu ni berputar .. teringat laaa anak kepada kawan jijah ... masa tu filem ni n lagu ni memang femes abis laaa ... anak dia masa tu umur baru 3 @ 4 thn .. lelaki .... kata kawan jijah ....

kawan : anak aku suka nyannyi lagu nii ....
jijah : wahh pandai nye dia ...
kawan : a ah.. tapi bila dia nyanyi .. aku yg letih ...
jijah : apasal lak ?
Kawan : ko tau dia nyanyi cemana ???... dil .. dil .. dil ... dil ... dil .. dil .. dil ... sampai sudah tak sampai sampai part dewana tu ... letih aku tunggu ....
jijah : gelak sakan sehh ... anak dia memang comel sangat .... putih gebu koo ... sama macam mak dia gak ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky