keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 April 2010

Dinner ... piza roti mayat ... ??

 mmm .... malam ni dinner special sikit ... sbbnye tadi petang gi Tesko .. jumpe lak pizza macam kat gambar tu haa  .. harga .. leh tahan ... bahan-bahan ... halal .. ada logo ... sooo ... ambik satu ....
balik umah .. terus pasang oven .... panaskan pan ... bakar ... tak sampai 10 min .. dah masak .. garing .. cantik ... cumanya ... takde la pulak nampak cheese dia yg banyak tu meleleh macam dalam gambar ....bila ngap ... mak aiii .. keras nye tepi dia .. dah macam gigit roti mayat yg keras tu ... alaa .. yg macam selalu orang cicah ngan air kopi tu le .. keras yg amat ... hehehe ... ops .. terlebih sudaaa ... ngap aje laa .. jgn banyak cerita ... heheheh....

si syatrah gigit ... terus dia cakap .....UUUHHH KERAS NYERRR.....
sabo je aku ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky