keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 7 April 2010

early B'day Gift


Hehehe ... guess what ... jijah dapat early Bday Present masa G Sabah... mekacihh ... i like it (sambil sengih ala ala kerang bakar) .. mmm ni dah hadiah ke 3 dia kasik . ... ni kebetulan jenjalan ngan dia di Sabah ... hehehe alih alih dia suh pilih ... mm bukan jijah yg pilih pun ... jijah suh dia je pilih kan .. sbb dia yg nak kasik kat jijah ...  siap suh pakai terus tu ... hehehe melampau la pulak jijah rasa ... esok jijah pakai ... Mekacih Buss ...


aritu kuar ngan Vicky pun ..alih alih dia suh pilih bangle .. dia cakap sbb 15 jijah kena g Sarawak .. so tak bley nak celebrate bday ...soo dia nak suh jijah pilih sendiri bday gift ... hehehe saja jijah cakap ... nanti balik sarawak la jijah kuar lagi ngan dia ... then baru jijah pilih sendiri .... segan aa ...


gelang sebelah ni ..satu geng ngan rantai tu .. satu set le kiranya ... diamond is my stone ... black is my fav. colour .. hehehe macam tau tau jer fav jijah nihh ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky