keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 17 April 2010

From Miri With Love..

Morning allz ... cemana pagi ni ? harapnya semua sihat dan ceria ... Pagi ni jijah masih lagi berbengkel di Sarawak .. kali ni bertempat di Miri ... 1st time Jijah sampai sini ... hari ni hari ke 4 dah ... kejap je rasa ... soo semalam dah bermula ceramah motivasi ... today dah bermula ceramah dari kementerian pendidikan ... dok gelak aje la ... penceramah ni memang superb ..hopefully they will enjoy every moment here ... n bring back great memory ...

tak dapat nak upload gambar la pulak ... later la K ...have a great day


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky