keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 23 April 2010

Geng Sabah

Terharunye Jijah hari ni .. alih alih masuk mesej dari salah sorang peserta geng Sabah ... sebelum ni Jijah ada call dia .. tapi pompuan yg jawab ... Number u have call cannot be reach at the moment ...  urghh ... bukan aku je tak dapat call .. semua orang call tak dapat .. dia sorang je tak dapat di hubungi...

tadi dia tanya kabar n cakap jangan lupe orang Sabah .. jijah pun cecepat call dia ... alahai .. rupanya di tempat dia takde line .. kalau nak call .. kena naik kat atas area bukit .. tu pun tadi tak berapa jelas .. lambat sangat receive ... macam bergaung jer ... agaknye macam mana tempat dia ekk ...

kalau dapat peluang memantau sana .. aku nak gi laa ... nak rasa cemana cara depa ... pasti pengalaman yang best .... dengar depa cerita masa bengkelTOT di Miri pun sama ... rasa macam seronok sangat ... maybe aku rasa macam pengalaman balik kampung la ..

kekadang aku fikir sendiri ... aku ni keje kat lebri ke ?? ngan luar bandar ke ?? hahah jatuh cinta lak ngan keje ni ... huhuuuuuuuu ....

~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky