keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 April 2010

Great Day ...

Salam n Good Morning All ... harini last aku duk kat opis ... esok dah terbang ke MIRI ... cewahh ... xcited gak laa .. sbb first time ke sana n 2nd time ke Sarawak ...
hari ni bos baru masuk balik after cuti 2 hari  ... tak best je rasa..harapnye dia duk aje laa dalam bilik tu ..berhibernasi sehingga bulan Jun macam dia cakap tu ... dont give me much trouble ... jgn banyak songehhh .. jangan banyak cerita ... hahahahahaha ..
jiran jiran ku semuanya takde ... raptai untuk perasmian PLKKL ... hmmm .... sunyi sepi la dunia ku .... pagi ni ditemani lagu kak Ramlah ... rasa tenang n smooth je ...
keje still pening ngan statistik ... hmmm bz ngan keje lain ... menda lain semua terabai (tak sempat nak kejar) ... susah gak ekk kalau keje kena banyak berfikir ni .... memacam nak kejar ko ... lagi rilek keje lama ... ikut suka kita nak buat yg mana dulu ... leh ejas ikut kesesuaian ... walau penat .. rasa satisfied ...  tapi keje sekarang ... mmm semua kejar date due .. semua urgent ... wawawa ... penat otak aku kekadang tu ... malam time tido .. letak kepala kat bantal .. terus padam ... hahahahha ....
ok ..have a great day allz ;)



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky