keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 30 April 2010

HapPy Birthday ..

Hari ni 30 April ...
Hari ni Bday Abg Adik ...
Tapi Jijah tak call dia .. sbb jauh ...
Nak sms dia ... belum masa yang sesuwaii ...
Mesti skang ni dia di selimuti gebar yg tebal dan hangat ...
nanti tengahari sikit ... baru laa pagi kat sana ...
soo nanti ... nak wish dia Happy Bday ..
gheeeee .... tak lama lagi dia balik Malaysia ....
ooo yeahhhh ... i like :D
 ......
gambar kek ni dari intenet .... saja je letak ... cute kan??

~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky