keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 8 April 2010

huhuuu ...

baru abis meeting ... hahaha nampak nye kali ni aku jadi baa baaa black sheep laa ...hahaha aku kan baru dapat bos baru .. soo macam biasa .. semua dia yang conquer semua cerita ceritu .. kira pelaporan pada bos ... lagipun memang dia kamcheng ngan bos tu ... out of 4 .. aku sorang je tak banyak cakap ... malas aaa ... dah letih aku rasa ...

sooo tadi lepas semua dah cakap bahagian masing masing .. bos pun tanya aku .. awak jaga ape ??? aku pun jawab ... jaga pusat sumber ... dia pun cakap ... ooooo jaga pusat sumber sambil tangan dia point to our pusat sumber kat tepi dinding sana ... hahahahah aku gelak besar ... bagus aaa kalau macam tu ... senang keje aku ...
 
sempat lagi dia ulang ayat suh bos g sarawak .. bos kena pegi tu .. tengok program ... kena pegi tuu ... hahaha now aku dapat rasakan yg aku mungkin tak akan pergi ke sarawak tu .... mmmm ikut firasat aku laa ... n later ... semua kerja dia akan jaga semua .... aku nak low profile lah .. nak rilek jeee ... hahahahahaha

PENJAGA BUKU rupanya akuu ... muahahahahah ,,,

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky