keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 9 April 2010

Jgn Baca!! - Entry negative

 baru abis meeting lagi ngan orang baru ... nampak gaya dia macam nak cari salah aku jer ... semalam aku di katakan penjaga PS ... today ... dia blame aku utk kerja yg bukan tugasan aku .... mmm ape kes dia  ni ? ...
saja korek korek silap aku ni ?? something wrong somewhere ... cara dia pandang aku pun .. macam orang tak puas ati ... macam ada makna tersirat jer .... i dont like this ...
lately aku selalu mimpi makan ... thats not good sign ... oo yeah ... kalau tak suka .. tendang je aku kuar .. aku dengan senang ati dan gumbira akan berambus dari sini ... tak ada hebatnya dan untungnya aku kat sini pun .. selain dari menjadi kuli buat keje keje yg tak sepatutnya aku buat .... lagipun .. dorang yg kat sini memang hebat-hebat ... soo i'm nothing ... puji la melangit staff sorang lagi tu ... yg tiba tiba menonjolkan diri dia ... yg hebat ... tau segala menda ... kekonon semua dia yg buat ... ok ... fine ...

hahaha hebat gak yg sorang lagi di negeri tu yer .. aku rasa dekat 10 kali bos sebut nama dia ... hebat sangat ke ??? takat cakap jer ... boleh blahhhhhhh ... keje hampehhhhhh .... 5 kali aku mintak ... 1 kali pun lom penah ko kasik ... alasan je ....

oooo nak kenakan aku yerrr ............................ ok ....... Lets get rumble....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Kalahkan!!!
Jangan dikalahkan .....

Hihihi .. gua sokong sama lu !!!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky