keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 April 2010

kantoi mamat sengal tu ...

 hergh .. since last week .. ada caller misteri ... memula miss call ... hari hari miss call ... malam lak tu ... bila aku call balik .. terus bisu....  tertelan lidah agaknye...  tak leh nak cakap ... aku rasa macam aku tau je sape gerangan ... kengkawan aku mana ada yg sengal macam tu .. lagipun .. bila aku dah layan sms baru tu ... dia dah tak sms aku lagi pakai nombor yg lama tu ... soooooooo .... after sometime ... pecah tembelang ...

semua nak rahsia nih .. asal aku tanya .. dia tak jawab .. aku tanya .. dia balas ngan soalan gak ... ampes tul ... tau takot lak bila aku tak balas ... hee .. malas aa nak layan ke sengalan dia ... lagipun aku dah tak minat aaa nak gayut lelama kat fon .. nak kena balas sms sengal sengal ... nak ngengada tahap cipan ... yearkh ... not my type ...kalo dedolu masa sekolah yer aaa ... sejam kat tipon pun takpe ... biar meletop kepanasan bateri hp pun tak kesah .... tah laa .. aku rasa macam dah tak minat menda cenggitu ...serius skang ni ... malas nak memain aahh ... tak suker ...

now dia tanya aku ... ngape aku tak suka sangat ngan diri dia ... adoi makkk .. sejuta kali dah aku cakap .. ngape dia takmo paham ... aku nak kawan biasa jerr .. ... tu pun dia tak paham .. still nak kata aku kejam .. still cakap .... ngape aku buat dia cenggitu ..sampai ati aku buat dia cenggitu .... adoiii .. bila masa aku bercinto ngan dia ni ??? .... yg dia lak takmo paham aku apasal ???

susah tau dak ... bila hidop kita ni .. kena perhatikan je selalu .. ape kita buat .. semua dia tahu .. semua dia ambik tahu .. semua nak tahu .. kuar ngan mak kite pun dia tanya .... kuar ngan kengkawan dia tanya ... kuar gi keje pagi dia tanya ... balik petang dia tanya ... dok tunggu je depan umah dia ...tunggu aku lalu depan umah dia tu ... kalau ada jalan lain nak balik ke rumah aku tu ... lama dah aku lalu ... herghh ... sengall ... dah macam perogol bersiri memerhati mangsa jerr .. 

dia ni ... kalo aku tak jawab ... kejap lagi dia lalu laa depan umah aku ngan motor dia ... tak ke sengal tu ??
kalau cuti panjang .. dia nampak je kete kitorang ... siap sms tu ... tanya .. aku tak balik ke kampung ...
kekadang dia siap sound lagi ... tak kesian ke tinggal mak aku sensorang kat kampung ... adoii ... geram tauu ...kalau laa kerja aku ni ada kat kampung .... tak payah tunggu lama ... awal lagi aku offer diri ... macam laaa syarikat ni bapak aku yg punya ... suka suki je aku nak keje kat mana yg aku mahu ... hampesss ... dooohhh .

aku ingat agi masa aku memula keje kl ... dia leh cakap nak kawen ngan aku ... then aku tanya dia ... soo ape dia nak buat nanti ??? dia leh cakap .. dia boleh hantar aku pegi n ambik aku balik keje ... jaga aku ...
herk ...... nak jadi sura rumah ke ??? mekacih ye ... terima kasih aje lahh ... aku pun kekadang tak cukup duit nak sara diri aku ... hahaha ni nak bela anak orang lak lagi .... takpe laaa ... mekacih la yerrr ...

soo skang ape lagi aku nak buat ... klau dah semua dia takmo paham ... kekadang aku takot sangat .. mana laa tau dia geram ke ape .. ada yg di voodoo nye aku ... nauzubillah ... minta di jauhkan segala dengki khianat sehh ... tak rela aku ...

harapnye cecepat laa mak dia paksa dia kawen .... tak larat dah aku nak layan kesengalan dia dah nii ...
ya ampuuuunnnnnnnnnnn........
....................................................................
aku lagi sengal .. ada ke patut aku kasik alasan ni ajak kawan aku kawen ... hua hua huaaa ... tak pepasal kena gelak ngan dia .... kui kui kui ... dia lagi best ... siap cakap .... "alaaaaaaaa buat tak tau jerrrrr......."
mmmphh

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky