keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 30 April 2010

kesah early 2000

Masa YM mula-mula kuar dulu . kalau nak chat ramai ramai kena buat room ... lelama ada laa room Malaysia 1 (M1) ... heheh masa tu jijah n the geng memang laaa gila gila dok chatting kat room tu ... memang seronok giler ... of coz ... ramai geng lelaki yg memeriahkan .. tapi bila tiba hari Jumaat ... yg mana id lelaki tu .. semua tukar jantina jadi pompuan .... sebabnye .. tak mo kena kutuk pasal tak gi sembahyang Jumaat .... yg nama halim .. jadi Halimah .. hehehe ... dan yg lelain tu jijah tak ingat sangat la ...

dah tu ada gak yg suka mengusik .. memasing bila ajak gi semayang ... ada laa yg cakap ... lupe kain pelekat la .. tapi masa tu ramai yg ingat id jijah@fk ni adalah seorang lelaki ... soo bila dia tanya ...."fk .. pegi solat wehh" ..  jijah pasti akan jawab ... "Lupe laa mana aku letak songkok" .. ahaks .... tak pun ... jijah akan jawab ... "Jap aku check jantina aku jappp.."

heheheh ... tapi ada juga yg agresif ... yg fanatik chatting ... lepas kenal .. terus dia datang skodeng jijah kat opis lama ... sanggup dia datang tuu .. semata nak check ... jijah ni lelaki ke pompuan ... hahahah ... hampess...

masa tu memang seronok sangat jijah rasakan ... sampai laa satu ketika .. demam "BOM" menular .. n masa tu memang bengang jer rasa ... elok elok sembang ... tetiba je .. lepas sorang ... sorang kena tendang keluar dari room ... then nak masuk balik pun susah ... huuu ... lelama kami semua pun dah boring n malas nak masuk room ..

nowdays ..jijah lak tak tahan kalo masuk room .. sebabnye .. bahasa bebudak skang ni .. menyakitkan hati .. n banyak lak "bijik betik" kat dalam room tuu .. boring ... malas nak layan .. sbbnye .. BI dorang pun kelamkabut ... kurang paham ... dah macam ayam ngan itik cakap ... sooo .. fojedit je ahh .. malas mak nak layan ....

sooo .... setelah lebih 11 tahun ID YM ni .... dalam list jijah dah ada 635 friend id .. yg macam kelip-kelip .. kadang menyala .. kadang malap ... tapi .. bila dah lelama .. pasti akan menyala sekali sekala .. n masa sembang balik tu .. memang la rasa macam happy sangat .... (jumpe member lama laa kiranya) ... walau tak pernah bersua muka ... tapi id mu tatap menjadi pujaan hatiku .. hehehe ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky