keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 12 April 2010

lepas gian ...

 heeeeeee .. dah lama jijah tak main masak masak ... soo sabtu lepas .. ape lagi ... main masak masak la kat umah .. menu nye Sambal sotong kering ....

hahah dekat sejam baru siap satu dish .. hehehe bukan ape ... sbb nak buang bijik cili tu ... cili nye macam cili api .. kecik kecik .. tapi mak aiii .. penuh biji dia ... kalau tak buang .. memang tak best kalau makan ...

sotong nye dah rendam awal awal lagi ... sejak macam Jumaat lagi ...kena kasik kembang bebetul ...

tapi belacan dia tak best lah .. rasa dia jadi lain ... tak best betol ...tapi takpe... ngap aje laaa ..
oo yeah ... makan ngan nasik goreng udang kering ... fav aku ... nasik goreng ni memang menu biasa untuk bekal aku bawak g sekolah dulu laaa ... suka sangat cili kering dia ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky