keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 12 April 2010

mengapa teringat kat dia ??

entah kenapa ... otak aku ni teringat kat seseorang ... sungguh sungguh teringat .. tapi macam biasa .. aku takmo kacau dia .. selalunya dia yg akan cari aku bila ada ape ape ...  this mornin .. aku YM dia .. tanya kabar .. he said .. ok je .. cuma masih pening pening ... Over ... n over
OMG .. sesuatu yg tak elok berlaku .. ngape ekk dia mesti buat menda yg tak elok tu ... banyak lagi benda lain yg boleh di buat ... yg di larang tu jugak yg menghasut ..
dia pernah cakap .. kalau dia jumpe member dia .. memang siap laa .. hancus semuaaa ...
isk .. this is the part yg aku tak sanggup dengar ... rasa macam hilang semua deria n tersentap jap jiwa aku ni ...
bila semua akan ber akhir ??...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky