keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 9 April 2010

motor ke beskal???

haduuu..... aweks nii ... pagi ni nyaris nyaris aku nak terkujatkan minah ni dengan hon kodok aku nii  .. geram beb ... tau la naik motor .. tapi bawak kuda besi tu biar laaa berpada pada ... kalo rasa nak bawak slow kebabai macam makan angin di tepi pantai ... bawak laa kat belah tepi .. bukan tengah tengah jalan ... orang semua nak kejar punchkad ko tauu ... hampes tul ..

dari traffic light sekolah ... sampai laaa menara opis aku ni ... bawak 40 jerr .... ape kess ??? dah tu kekiri .. ke kanan .. kat tengah tengah lane lak tu .... kete depan aku ni follow baekk punya ... sabo je aku ... dia ni pass lesen L ke tidak ??


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

~0~ berkata...

sabar ye...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky