keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 4 April 2010

Movie Day ..

 hehe dah bape ari jijah tak sempat nak update blog ni ekk ... mmm ada je laaa projek jijah ni .... banyak lagi lom settle ...

soo .. semalam kisahnya ... jijah kuar jenjalan ngan kawan lama ... Vicky ...lepas berbulan bulan .. baru ni la sempat kuar ngan dia ... bukan takde masa lain ... tapi kekadang bila dah weekend tu .. rasa macam malas nak kuar lak .. udah tu ... memula ingat nak tengok kat 1 Utama ... tah cemana otak leh blurr pegi ke Mid Valley ... tak ke jauh beza tu ??? Mid Vally vs 1 Utama ??? amie ... amie .. what happen to you ??

semalam jijah sampai dulu .. soo pegi beli tiket .. humang aii .. ramai nye manusia ... berbelit belit sampai ke mek - dee .. adui yaii ... nasib laa cepat .. masa jijah abis nengok wayang .. still ramai lagi manusia beratur nak nengok wayang ... huuu ..len kali nak kena book dulu laa .. atau g je nengok wayang kat bukit tinggi atau 1 utama ...

soo .. semalam jijah ngan vicky .. layan citer Alice in wonderland .. wahh best gak la ... walau dah dekat nak abis musim citer ni .. tapi layan kan aje laa ... jijah nengok citer titan tu best gak aaa .. tapi vicky kata stick to the plan lah ... soo alice in wonderland laa  .... sarapan pagi di La-Manila ... makan mee kari n vicky makan kweyteow goreng ... pencuci mulut .. yorkshire pie ke ape nama tah ... ngan brown sos ... kenyang gak le .. ...

udah tu ... tak pepenah jijah lupa nak bawak tiket parking .. cemana semalam cari tiket parking tak jumpe ... hampess ... jijah sure dah ambik dari dalam kete tuu .. adehhh..gabra nye rasa .. takot ilang je ... jalan balik g kat kereta ... then cari cari cari ... tak jumpe .. cari dalam wallet buat kali ke 4 nye ... ya allah ... terselit cecelah RM .. panas nye ati ... careless aaa dak amie ni .. geram sendiri ... jalan pegi kat mesen bayar tiket tu n blaa ..

vicky kata .. gambo dia tak cantik .. sooo here we are ... again ... kali ni gambo dia dah cantik ... heheheh ... tangkap sendiri jer ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky