keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 1 April 2010

pepagi buta tadi ...

pepagi buta tadi .. jam 7.30 ... masa punchkad ... tetiba je sorang staff ni tegur aku ... ape ada kat tudung ... aku wat slamber cool jer .. (sbb aku bukan jenis cepat terkejut..kecuali terkujat dek orang yang terkejut) hehehe ...

aku nengok gak laa kat tudung aku ... arini aku tak pakai brooch spider .. soo hehehe sah sah dia nak kenakan aku .... soo dia kata ... April Fool ... ahaks .. sabo je makkk .... tak jadi laa foolnye ehh ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky