keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 April 2010

PINK..

 semalam masa drive home .. alone ... tetiba teringat kat kasut tinggi ni ... 1st heel aku dapat ... masa tu aku ingat lagi .. kat pasaraya ... tak ada kasut yg lain aku nak .. selain yg pink tu satu jer ... pastle pink ... soo bright ... plastik n shining ... perghhhhhhhh ... memukau .... tapi tak la tinggi sangat macam dalam pic pinjam tu ....

yg aku nak cerita .. bukan sbb xcited dapat kasut tu .. tapi aku terfikir balik ... teruk nye aku masa tu ... tak terfikir aku .. adakah masa tu mak ayah aku ada duit ke tidak ??? kalau dah RM50 sepasang ... mak aiii .. banyak menda yg boleh di beli lagi selain penggoda jiwa tu ... ahh .. aku rasa macam menyesal lak .. teruk nye akuu ... terlalu mementingkan diri ...

aku pernah cakap kat ibu last year ... aku kata aku ingat lagi pasal kasut tu ....aku kata aku suka sangat dapat kasut tuu ..... then aku tanya .. masa beli  tu ibu ada duit tak ?? then ibu cakap ... dah anak nak  .. beli jugak la ... time tu aku rasa sadist gilerrr .(rasa nak nangesh pun ada ni).. padahal kasut tu pakai masa raya jer .. sungguh tak patut aku rasakan ...

aku pun kiss ibu kat PP n cakap ....."terima kasih Ibu" ... ibu senyum je ...
kalau laa dapat aku tunaikan semua permintaan ibu di dunia ni .. aku akan cuba laksanakan ... tapi aku tau ... semua tu tak memadai untuk balas balik ... dengan semua yg telah ibu lakukan untuk aku selama ini ...
 rindunye aku kat ibu ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sisdee berkata...

sedih lak kan...ibu sanggup buat apa pun tuk kita...wlupun kdg2 mlampau pmintaan kita tu :(

tp kastu pink tu cute!!! :D

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky