keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 6 April 2010

ramia @ Latok ... (mana satu betol??)


isk ... tetiba aku rasa macam nak makan menda alah ni jerr ... aritu aku kuar g pasar malam kat Sabah ngan si alim ...lepas jalan jalan kat pasar malam ... terus dia ajak g makan .. tapi masa tu aku dah kenyang makan free untuk kursus ... soo teman dia makan aje laa ...
udah dia ambik sea weed ni .. nampak sedap je dia makan ... aku rasa la jugak .. sedap koo ... rasa dia macam guli guli .. macam mata ikan ... letup letup lam mulut ... hehehe senang kata .. kena ngan taste aku aaa ...

si alim makan .. selera sungguh ... aku nengok je dia makan sambil cerita ceritu... heheh cicah tu dia gak yg buat ... letak kicap  .. letak asam limau.... letak cili cuka .. nak cili sabah yg kecik kecik tu pun boleh ... hmm ... nak makan dia ... petik je satu gugus (macam anggur tu) .. celup lam kicap tadi ... ngappp ...
nyam nyammm ....
orang sabah ada ke sini?? jijah tanya kat alim ape nama dia .. dia cakap RAMIA .. jijah ingat TAMIA je ... hehehe bila tanya yg lain ..dorang tak tau nama lak ... dia kata ada banyak nama .. huuu pelik gak ni ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

LiNda berkata...

eh..eh... ada letup-letup dalam mulut ?

wahhh... kalau gi sabah, kena cuba nie .

Jijahh @ f.k berkata...

a ah linda .. sedap gak rasa dia ..

Tanpa Nama berkata...

Mie... my prend kata nama dia gamai.... nanti aku nak cuba makan ni.... huhuhuhu

-fizA- berkata...

rasa caner? masam ke? manis ke? pahit ke?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky