keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 20 April 2010

Rancah-rancah ...


Salam allz .. seperti yang telah di perkatakan since 1st day kat sini .... aku akan naik sampan ke kampung Rancah-rancah untuk pergi ke kelas PLF ... sooo ... sebelum aku tunjuk gambar kat kelas tu ,... masa aku sampai .. bebudak baru je balik sekolah ... kalau biasa kita tengok budak naik basikal ... kali ni jijah tengok budak ni naik sampan ... hebat kan ... ?
ape pun perihatin sungguh sekolah tu .. siap di bekalkan jaket keselamatan pada semua bebudak tu ... syukur la ... sekurangnya terjamin sikit kan ...
kalau di bandar mak jemput naik kereta .. naik motorsikal .. sini mak jemput naik sampan jer koo ... seronoknye laa aku rasa ...

hahaha kalau laaa umah aku kat sungai ni jer .. hari hari muka aku je bersadai kat jeti ni ... ape lagi ... memancing koo ...

kata penduduk kat sini ... udang galah bebesar ... murah jer ... 15 engget sekilo ..huuuu masak gulai pun sodappp ..... perghhh ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky