keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 19 April 2010

salam ceria dari Miri ...

 dah nak hampir seminggu Jijah di sini ... semuanya ok ... batuk jijah masih bersisa .. cuma batuk gatal je sesikit ..korang semua cemana pagi ni ? ...harap semuanya ok ok je selalu ....

harini rasa macam nak demam pun ada ... kepala rasa berat jer pening arrr ... soo kalau dalam jadual bengkel ... harini hari last bengkel dalam kelas ... esok dijadualkan kami akan melawat kelas PLF ... nanti jijah post kan gambar k .. sekurangnya .. dapat laa korang nengok keadaan sekitar ... kan ?

satu hape pun aku tak studi lagi ni ... cemana nih .. tak lama exam dah ni .. balik bengkel ni .. masak laaa aku dok pulun sumbat lam otak ... hehehe .. teruk betul dak amie ni ....

mmmm .. ni gambar semalam .. sempat lagi berposing dengan peserta sebelum kuar minum ... yg dalam gambar tu ... gambar kecikk sangat kat belakang tu ... rakan sekerja jijah di sini ...

ooo yeah ... jiran jiran sebelah ku di putrajaya ... jangan jeles ok ... teka aku jumpe sape di sini ... jeng jeng jeng.... SHIDAH ....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky