keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 7 April 2010

sape tau menda alah ni ???


 ahaks ... aku tak sangka jiran sebelah aku pakai lagi menda alah ni ... aku rasa dari zaman aku sekolah dulu lagi benda alah ni wujud ... dah berbelas tahun ... still ada saki baki dia dalam tu daaa ... cuma dah pekat sikit laa .. sbb pencair dia dah abis ... sudahnye tadi ... aku kasik je aku nye liquid paper yang baru ... mmmm rajin sungguh dia menyimpan khazanah purba nih .. selagi tak abis .. selagi tu dia pakai ... hehehe lepas ni dah boleh buang la kak nora ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

ct fad berkata...

wahh... old skool ler die..best ape pakai liquid ni,kene yg sejuk tu..kecut jari ..hehehe..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky