keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 13 April 2010

ye haaaaaaaa ....


ewah ewah ... sukanye dia ... maklum laaa ... baru lepas main kuda kuda ... biasa lepas aku dudukkan dia di kaki kiri (ala-ala macam naik kuda).. then aku tanya dia  ..syatrah nak naik kuda baik ke ?? kuda jahat?
mesti dia akan cakap ... kuda BAYAT .... hahahaha ... sabo je aku ...

lepas dia turun mesti dia yg cakap penat ... aik ? sape yg penat ni ?? acik mie ke ? kakak??
then dia cakap .... kuda penat ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

LiNda berkata...

hahaha...

comelnyerrr..

Jijahh @ f.k berkata...

a ah laa linda ... banyak songeh dia sekarang ni ...

semalam dia dah mula pandai mengarah orang ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky