keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 12 Mei 2010

Aniq Cute



bila tengok Aniq sengih macam ni ... aku teringat katun kucing dalam citer Alice In Wonderland ..
cute je dia sengih ... hahaha kalau aku atau sesape selain Mama dia kiss .. mesti dia sapu cecepat .... mmm .. anak mama dia ni ... skang ni dia selalu anggap diri dia Autroman Belon .... tapi kat tangan ada Transformer nye kereta kaler biru ... abg nye kaler kuning ... asal salah sikit ... BERTUKARRRR ..... hahahaha ... segala katun masuk ni ...
tapi bila dia cakap ... suara halus .. manja sangat ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

ct fad berkata...

seb baek gigi si comel tu x macam kucing tu..hahahaha..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky