keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 26 Mei 2010

Apak ...

Alfatihah buat arwah apak jijah ..... 

Semalam genap 11 tahun arwah apak meninggal ... still rasa macam baru je dia pergi ...
masih terasa-rasa kucupan Apak di dahi Jijah pada pagi itu ...
Masih terngiang dia cakap pagi tu .. Jijah dah besar n pandai masak ...
Masih ingat segala pesanan dia ....
Masih terasa seperti dia ada di sisi ...

K'mie sayang apak ...
Rindunye nak peluk apak ...
Rindu nye nak cium tangan apak ..
Rindu segala-galanya tentang apak ...

Buat korang yang masih ada kesempatan dan peluang bersama ibu dan bapa ... hargai lah mereka sementara masih ada masa ... esok dan lusa belum pasti ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky