keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 24 Mei 2010

arang ohh arang ...

selak gambo ... nampak la gambar arang ... heheh teringat ... masa kekecik dulu .. kat kampung .. aku nampak laa makcik  aku ni dok tonyoh gigi dia ngan arang ... hitamm legamm ... hahah time tu rasa macam pelik .. apasal laaa dia pi gosok ngan arang ??? (maklum lee . aku kan duk kat bandar .. mana laa penah nampak sebelum ni) ...  heheh dalam ati aku cakap .. ciannye dia .. takde duit nak beli berus ngan ubat gigi kot ....
aku citer ngan ibu ... ibu cakap laa ... orang dedolu memang laa gosok gigi cenggitu .. kalo tak pun bersugi ngan kayu sugi tu haa ... tapi gigi dia memang kuat ... penuh lagi gigi dia ... cuma nampak la karat ... sbb dia suka makan sirih ...
hahah ape lagi .. balik KL ... aku la pulak yg buat x-periment ... mak aiii ... menyengat ... arang tu kan campur ngan garam halus ... gigi aku pulak specis ROBOCOP @ Bertampal sana sini .... huuuuuuuuuuuu ... ngiluuuuu .. sakit beb .... dah tu rasa dia ... heheheh ... korang tau tau sendiri aaa ... hahah sekali tu je buat ... tak tau berapa kali kumur daaa ...

balik kampung .. memang laa jadi kejutan budaya .... berbeza cara hidup ... tapi tak terfikir pun nikmatnye .. yg tau .. seronok ler ... bebas nak buat ape pun .... ada kengkawan sebaya ... gi masuk semak cari buah ... gi memancing ... gi cari siput sedut ... gi tengok orang menimba ... hahaha kena kejar uloo ... kena kejar lembu ..kena kejar ngan orang gilaaaaaa ..huuuuuu ... cari belalang kat sawah padi ... ahh ... memacam agi laa ... bestnye masa kekecik kan ?? ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Fahim 'n Alin berkata...

arang bbq bley?hehe

messyremo berkata...

hehe..trigt mase kcik2 dulu...
mmg best giler walaupun kite brlainan zaman..

Yati berkata...

Ko dah test ye, dengan arang? Kalau buat sekali je, gigi dah putih tak?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky