keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Mei 2010

baksoo nye cerita ...

 ni yg jijah makan tadi lunch .... nyam nyam ... hajatnye nak makan sup tulang (along) .. tapi dah dua hari takde sup tulang ... frust ahh ... then pusing meja tengok menu ... alamak .. sup bakso ni .. sedap tuuuu .... 
hehehe layann .... sodap beb ...

dedolu masa kat bachok .. teringin bangat nak makan bakso nih ... teringat ingat dagingnye yg lembut dan juicy bila kita gigit tu ... perghhhhh ... sodappp beb .. sodapp ... tambah lak ada sup dia tu .. huuuuuu ... marvelous ...
soo kat kelantan memang takde menda alah ni yer .. tak penah jumpe pun ... sooo kami beli daging fresh n kerjakan sehabis baik di bengkel masak ... huuuuuu ... tapi sayang ,.... terlebih tepung lak ... heheheh udah nye dah makan chewingum daaa ... gonyeh punya gonyeh ... kerazzzzzzz .... hehehe tapi sbb nak makan nye pasal .. telan je lahh .. jgn banyak cerita ....
pergh ... bila nak buat gathering geng Putrajaya ni ?? buat pot luck ke ... buat steam boat  ... haaa sedapnye ... akak ... jomm kiter ..........

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Drama Mama berkata...

slalu i tak teringin pulak nak makan bakso. tapi kenapakah kelihatan sungguh lazat bakso ini. ehhhh bakso tu sup eh? yang macam rendang kat tepi tu apa lak? hhehhehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Drama Mama berkata...

nyam nyam nyam!!!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Yasminhamid berkata...

salam singgah... nice blog..saya dah jadi follower awak.

Jijahh @ f.k berkata...

drama mama : memang sedap ni ... sup dia .. leh makan ngan nasik ke .. atau bihun ke .. tapi yg penting bebola daging dia kena best la ... kalo yg bebetul best tu .. bila makan .. perghhhhhhhhh ... dah macam kite meratah daging burger tu la .. juicy n sedap ...
ahhh terasa nak makan lagi ...

Insan Biasa berkata...

sedap tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky