keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Mei 2010

berani mati nye orang ....

 Morning All ... harapnya semua ok n takde ape ape yg tak elok berlaku ....
Jijah tadi pagi nyaris nyaris ... tu pun sbb adik yg bawak .. kira ada lagi laa sopannye .. hehehe ... soo ape yg berlaku??? ...
Sampai kat Dengkel tadi .. macam biasa lepas simpang kat balai polis tu ... kena ambik simpang kanan ... masa nak sampai kat area pasar tu .. alih alih ada cina pompuan ni ... tengok tidak .. jeling tidak ... just dia angkat tangan belah kanan je (signal ke kanan) .. terus masuk lane kanan dengan selambe badaks nye ...
wah wahhh .... berani mati nye olang looo .... nasib le slow .. kalo laju tadi ... memang kebabooooooo .... tak tau ape jadi ...perghhhhhhh .... aku yg naik kereta lak rasa seram sejuk takot kena dia ... n dia tetap slamber je .. masuk simpang ke pasar tu ... aiiyaaaaaa nyonyaa ... kasik tengok dulu maaaaaa .... nyawa ada satu saja looorr .. talak juaii ataih pasar  ... (nak ulang ayat bos lama aku jap)... huh ... nang butinang ... kui buti kui ... hantu jadi olang ... olang jadi hantu looooooo...

seriau betol aku kalo ada motor kat depan kereta sekarang ni .. sbb nye unpredictable ... sekelip mata je dia leh ada kat depan kite ...  sooo sesiapa yg naik motor ... extra carefull ok ... korang tu kecit je kalo nak banding ngan kenderaan lain .. akhir kata ... BERHATI HATI DI JALAN RAYA .....

~ It'S OnLy Me ~

weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky