keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 27 Mei 2010

Black N White ...

 hehehe ... hari ni tema Black N White ... saja jer ... corak nye takde la batik sangat .. heheh tapi tah la ek .. aku memang jarang pakai batik aa .. ada pun selai jer ... Batik betong ... natural dye dari buah buahan n tumbuhan  .. hahaha .. orang beli batik terengganu .. aku bantai batik Betong Sarawak .. haa ko .. suka ati aku ler ...

memang la hitam ni panas jer .. pepagi lagi pompuan tu call .. aiyaa .. aku rasa ada gak aku kena sound dia seposen ... sbb nye .. semua dia nak Sub kerja ni ... abeh ape je dia buat ?? aku pelik aa dia ni ... kalo biar makin menjadi jadi kan ?? kalo simpan .. nahas ko kalo sekali meletups ... hehhe .. mau dia takmo tegur aku sampai mati (haha ape aku peduli) ..

lantak dia laa ... lagipun sampai bila dia nak cenggitu kan .. kalo rasa aku tak tahan .. aku la kena blaaa ... biarkan je dia ngan labu-labunya .... huhuu ....

akhir kata >> lantak ko la labuu ...

~ It'S OnLy Me ~


weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky